Lång dag!

Åh mitt förra inlägg började inte såhär. Men allt raderades. Ghaaa....!

Dagen började med att vi lämnade Libac till hans nya hem. Efter 7 år känns det nu tomt men ändå himla bra! Den nya tjejen verkar helt underbar och jag känner på mig att han kommer få det super bra!

Därefter fixade vi stallet och sedan har kvällen rullat på. I morgon är det dags för Stockholm international horse show. Inte den bästa showen med det ska bli riktigt roligt ändå! 


Ska försöka hitta ett bling pannband som är såhär smalt. Det blir en svår nöt att knäcka, hmm...

Taggad på livet

Är så himla taggad på livet just nu! Allt flyter på och jag är inspirerad! Hästarna är det bästa jag vet och härligaste! Mår ara bra helt enkelt!! + på det är att jag ska till globen på söndag. Shoppa,kolla på tävlingar och träffa massa människor. Kan det bli bättre? Svar nej!
 
Nästa vecka har jag även mitt allra sista engelsa prov i livet. Hur naajs är inte dte på en skala från 1-10?! Ganska galet egentligen! 
 
Idag blir det att rida ut båda mina fina! Det behövs. Mick och Laura behöver också få lufta huvudet från paddock och ridhus! Laura får sån livsglädje när man rider ut! Behöver även plugga en del matte idag. Prov på tisdag. MIndre kul.... Är som sagt inspirerad på livet så det gör inte så mycket ;)
 
Ha en bra dag! 
 
 

Hoppträning för bästa Lotta Björe!

Hoppträningen gick himla bra igår. Hoppade med 3-delat och mitt nya micklem träns och han var så fin! Skön känsla! Vi hoppade linjer med 6-galoppsprång på både böjt och rakt spår. Allt satt igår. Så himla bäst är min fina Mick!!

Har tyvärr ingen film från gårdagen med det får gå ändå! 




BR

Jag har förälskat mig i dessa underbart snygga skydd. Så snyggt att ha hemma på dressyrarbetet! 

Det är benskydd Pro Max från BR, modell "Glamour". Finns att köpa på Tophorse.






Anna Scarpati

Så himla snyggt. Mitt nästa köp inom schabrakfronten!




Riktigt bra!

Cliniken igår gjorde mig inspirerad kan man verkligen säga. Hade 3 extremt himla bra ridpass idag. Kände mig som ett proffs där ett tag! 

Började med Breeze. Jag skulle ljuga om jag säger att ridpasset började bra. Hon va överallt och igenstans. Red ute i paddocken med belysningen på och allt verkade vara läskigt. Bestämde mig då för att hoppa av och börja om. Startade med att kolla grunderna från marken. Halt, skritt och backa. Fick trägla i säker 20 minuter på bara detta innan jag hoppade upp igen. Och wow vilken häst. Eftergiven, frustade och trampade på riktigt bra med sina baktassar. Igenting mer än wow går att beskriva den känslan med! 

Fortsatte därefter med Micken. Jag som inte trodde att jag kunde få ett mer perfekt ridpass är på Breeze. Men där hade jag fel. Om känslan på Breeze var wow så var detta holy makaroly wooooow. Allt jobb börjar nu visa sig. Jänklans va fin. Hoppade med 3-delat utan ett enda uppslag med huvudet eller rusande mot hindret. Här måste jag ge mig och Mick 10 av 10 Mathildor! Sån känsla 

Sedan avslutade jag med min älskade Laura. Jag har sällan ett dåligt pass på henne och inte heller detta faller in under den kategorin. Hon va himla fin och lyssnade riktig bra. Hoppade med 3-delat för första gången på 1 år och det gick super. Vilken teknik hon hade idag. Så himla vacker och bäst. Hjärtat som Laura har är så enormt! Hon vill lika mycket som jag vill. Det är de som kommer ta oss hela vägen! Riktigt fin min älskade powni! 

Dagen började dåligt men avslutades med 3 helt awesome pass. Så ingen är gladare en jag just nu! 

Sov så gott! 




Förlåt Cicki ifall du skulle se detta. Men var tvungen 😏



Rutten kultur

Det pratade Jens bland annat om på sin clinic idag. Riktigt härlig typ detdär! Mer info om allt kommer i morgon. 

Just nu blir det sova för att orka nationella i morgon i engelska! 




Måndag

Var ett tag sen jag kollade in här nu. Har haft mycket att göra. I helgen har jag och mamma vart och kollat på ponny SM i grevagården. Riktigt roligt, men kallt! 

Fick med mig ett nytt träns därifrån micklem competition. Ska ge er en utvärdering om ungefär 1 vecka. Men förta intrycket är 5/5 Mathildor!

Veckans upplägg ser ut såhär!

Måndag- rida båda ordentligt. Mycket galopparbete!

Tisdag- Clinic med Jens på Strömsholm. Rida mina om jag hinner annars skritt till fots.

Onsdag- Mick bommar/hinder. Laura ordentligt galoppjobb!

Torsdag- hoppträning Mick. Laura ordentligt men något lugnare än de andra dagarna. 

Fredag- ut med Laura om vädret tillåter. Mick skrittas. 

Lördag- Laura galoppjobb. Mick lösgörande/ vila beroende på hur hård hoppträningen blir. 

Söndag- Globen horse show!! Båda mina vilar! 

Är nöjd med veckans planering och hoppas den går att följa beroende på väder och tid! 




Så söt!


Otroligt trött

Hej alla glada vänner! 
 
Idag är det en mysig höstdag. Laura ska ridas mick ska longeras och efter det ska min sadel kollas upp. Jag och Mick åker till Gladan för att checka den. Efter det ska jag på bio. Inte ofta det händer att jag gör någonting annat än att vara i stallet hela kvällen ;)
 
Allt är bra förutom tröttheten. Men får sova ifatt lite i morgon bitti iaf! I helgen ska jag till SM med mamma! Himla roligt! Ska heja riktigt mycket på alla. 
 
 
 
 

Always




Hoppträning

Idag är det dags för hoppträning igen för Lotta Björe. Hoppade Mick för henne i torsdags som sagt och idag tar jag med honom igen eftersom att Laura gått hårt i helgen. Vi ska jobba med 3-kombination vilket alltid är roligt! 

Men innan dess är det nationella i engelska. Muntligt. Ska kämpa mig igenom dagen då jag fortfarande är trött! Får tänka att de snart är helg då det är mycket roligt som jag ska göra! 




Skrämmande

Jag tycker att hästhållningen och kunskapen kring hästar nuförtiden är gräslig. Utan att nämna namn men bloggare och andra med för den delen vet egentligen ingenting om hästar. 

De tror att de kan så mycket men i själva verket kan de ingenting alls. Jag är otroligt intresserad och vill alltid lära mig mer om hästar. Vad de än handlar om. Jag har ett hum om hur saker och ting ska göras. Men jag är lång ifrån riktigt kunnig eller färdiglärd. 

Det är många gången jag går in på en blogg och tex ser att någon satt gramanen fel och mellan fel fingrar. De har satt tygeln mellan ring och pekfinger och gramanen mellan lill och ringfingret vilket är fel! De "kunniga" ryttarna som ska vara en förebild rider alltså inte korrekt.

Tänk då de mindre erfarna ryttarna som tror att detta är rätt och tar efter. Vad fel det blir. Om man skrattar åt att tex sin häst är halvt galen istället för att skriva att det är nog läge att kolla upp min häst så att den är helt ren så ger man ut fel budskap och ska inte kalla sig kunnig. 

Det är många gånger det blir fel pågrund av detta och det borde ändras. Mer god hästhållning och korrekt ridning + ha koll på utrustningen så skulle vi få bättre och friskare hästar. Istället för att slå den 10 gånger med grimskaftet i huvudet så säg till en gång och fortsätt led den. Jag tror inte saken blir bättre av att stanna upp hela situationen och slå hästen. Låtsas ist som ingenting och de kommer ge resultat. 

Inlägget blev något rörigt men hoppas jag når ut med mitt budskap ändå. Sedan måste jag även tillägga att det är många som sköter detta extremt bra och kan med gott samvete dela detta med andra!!




Ballinaclogh Laura, bästa vän

Jag vågar inte ens tänka tanken när jag måste sälja Laura. Men denna tanke kryper sig ändå fram och hittar en väg in i min hjärna. Tiden går så extremt fort! 1år är inte länge. Hur ska jag hinna göra allt jag vill med min bästa vän på 1 år? 

Det är svårt detdär. Laura älskar och tävla det är de hon brinner för och vill man satsa på ridsporten som jag vill kan jag tyvärr inte behålla henne. Jag får inte vara självisk i denna situation. Hur mycket jag än skulle vilja ha kvar henne i hela mitt liv så måste jag tänka på vad hon är gjort för. Det är att få vara inne på banan och fightas i toppen. 

Jag kan redan idag bli gråtfärdig av tanken att min ängel ska bli någon annans. Det går inte att sätta sig in i den situationen just nu. Hon är så pass speciel för mig. 

Det enda jag vet är att det får ta hur länge det vill, rätt ryttare måste hittas. Punkt på det! Sedan ska jag skriva i kontraktet att jag ska kontaktas innan hon säljs vidare. De kommer vara en punkt högt upp. För hon är och kommer alltid att vara min bästa häst och vän. 

Nu tar vi det sista året tillsammans och fokuserar på nuet. Vi ska fightas 2014 som aldrig förr. 2014 kommer vara vårat år. Sedan ska hon fightas vidare med nästa tjej/kille!










Hemkommen

Nu är har jag äntligen kommit hem. Eller äntligen och äntligen ska egentligen bara bli skönt att få sova. 
 
Det har vart en riktigt lärorik helg. Ridningen gick inte som jag ville, tyvärr. Men det är bara att ta nya tag och öva ännu mera. Vi ska checka Laura en gång till då hon inte känns 100. Men det är säkert inget.
 
Just nu väntar jag bara på att Solsidan ska börja så att jag sen kan gå och sova, haha! Börjar tyvärr känna mig lite smått sjuk. Inte lika kul. Mer om helgen kommer senare. 
 
 

Samtal, farfar, hästar, idol, fotboll och packning

Nu är fredagen snart över. Så fort denna vecka gått. Otroligt! Allt är nu färdig packat till i helgen. Alltid mysigt att få åka till Strömsholm och bo kvar där. Träffa nya vänner är också så himla kul! 

Dagen har gått fort men ändå har jag hunnit med en hel del. Jag och mamma började med utvecklingssamtal på skolan. Allt var bara bra. Därefter åkte vi runt och fixade lite ärenden. Hälsade bland annat på min saknade farfar "nonno" som är hemma i Sverige nu. Han bor i Italien och kommer hit 1 månad om året! 

Sedan kollade jag på The Vampire Diaries. Åkte till stallet runt 17.00.
Skrittade Mick barbacka idag för första gången. Det var nog första gången i hans liv. Jag kände mig även självmordsbenägen (skämt å sido) så tog hacket oxå. Men det gick suveränt. 

Hade lovat mig själv och Laura att vi skulle rida ute idag. Det gjorde vi, i spöregn. Men det gick de o. Hon var himlans fin och fick en bra känsla till morgondagen. 

Kvällen har rullat på och nu är det dags att sova för att vakna upp till någonting roligt. Sov så gott. Det ska jag göra!





Michigan

Mick var superduktig på träningen idag för Lotta Björe. Det börjar ta sig. Har mer kontroll på honom och får rundare språng! En liten film från träningen idag. 
 

Inte häst

Tänkte dela med mig av 2 riktigt bra låtar som spelas om och om igen i mina lurar. texterna ♥
 

"it was short, it was sweet, we tried"
 
 
 
 
 

Fina Mick

Mick va himla fin idag! Mer kommer senare!




Jippi

Godmorgon! 
Är himla trött idag jag inte ens gått upp ur sängen och jag måste gå till bussen om 30 min. Jag har iaf idrott första lektionen så kan bara slänga på mig allt. 

Slutar 12.40 idag och efter det är de hoppträning för Lotta. Så himla kul. Mick hat vart himla fin hela denna vecka hoppas det har hållit i sig till idag. 
Laura ska också trimmas idag så hon är fin till helgen! 

Nu måste jag verkligen gå upp! Ha en bra dag! 




Min julklappsönskelista!

Här kommer några av mina saker som jag önskar mig i julklapp! (familj och släktingar ;) )
 
1. Huva till hästen. Från exempel kingsland. Marinblå eller svart! 
 
2. Armband med ett bett från sadelmakeriet. Mamma vet vilket ;)
 
3. Schabrak från Anna Scarpatia, Christina Sport. Tophorse.se är en bra sida! 
 
4. Animo ridbyxor! 
 
5. Micklem competition träns. Finns på Hööks.
 
6. Presentkort på Glada Hästen. 
 
 

Bra dag!

Idag var det teoridag så hade ridhuset för mig själv. Lycka! Red bommar med 24 m med båda två, gick super. Mick va himla fin och Laura är alltid fin! 

Skolan gick oxå bra. Hade tal på engelskan vilket jag är nöjd med. I morgon ska vi till Stockholm med naturkunskap 2 klassen. 





Michigan

Min resa med Mick hittills har varit allting ifrån lätt. Berjodalbanan har skjutit oss rakt nerför för att sedan sakta lufsa sig uppför igen. Och nu börjar vi nå toppen!
 
Jag är riktigt nöjd över att mitt val föll på Mick. Vissa stunder har jag tänk "vad har jag gett mig in på" när jag sedan tänker efter och säger "detta kommer göra mig till än ännu bättre ryttare". Så sant det var. Jag är långt ifrån den personen som ger upp utan jag går hem efter en tävling som gått dåligt och tränar ännu hårdare. Fungerar inte träningarna rider jag ännu mer hemma. För allt SKA gå! Det kan man säga stämmer. 
 
Jag har nu lärt mig Mick och blivit en mycket skickligare ryttare. Lärt mig inverka på ett bättre och känsligare sätt. Visst bergodalbanan kommer falla ner återigen för att sedan sakta ta sig uppåt igen. Då vet jag att det bara är ännu ett steg närmare min dröm. 
 
Så tack ödet än en gång för att du förde mig till Mick. Och tack Michigan för att du har lärt mig otroligt mycket. Allt har en mening! 
 
De två finaste sakerna i mitt liv!

Lyckligt liv

Idag har varit en tänkardag, en riktigt bra sådan. Jag har tänkt på hur lycklig jag är och vilket bra liv jag har. Myste ensam i stallet. Små fixade med Laura, borstade länge och tog en hel evighet på mig innan jag började rida. Gick en promenad med fina Mick som verkar tycka att livet är lika bra som jag tycker. 

Jag har mina fina vänner. Min fina familj. Mina två bästa vänner, Laura och Mick. Ett hem där jag älskar att vara. En livsstil som jag älskar. Jag är lycklig helt enkelt. 

Visst, det finns alltid saker som saknas här i livet. Men man får lära sig leva med det och ta vara på det korta livet istället. Man måste inse hur bra man egentligen har det. 

Jag älskar mitt liv och kommer alltid att göra. Lycka är en bra känsla! 







Huva

Jag har aldrig tidigare ridit med huva på mina hästar. Jag har tyckt att det är ganska så onödigt och inte heller särskilt snyggt. Men jag provade det på Mick eftersom att han är något tittig och vill kolla och lyssna på allt runt om kring. 

Om det var huvan som hjälpte igår vet jag inte men hädanefter ska jag rida med huva på honom då det gick så bra igår! Så nu ska jag införskaffa en blå och en svart oxå. 

Här är några huvor jag tycker är fina och skulle kunna tänka mig! 










Bra slut

Fick en go känsla i morse med en nolla innan vintern. Känns skönt! Han var himla fin och tittade inte på något. Glad jag, helt enkelt! Fick bra flyt med en fin Mick. Han rann iväg något mot ett hinder. Men bara kul när han vill hoppa med sug även fast de va ganska tittiga hinder. Riktigt skönt att avsluta denna säsong med rosett!

Därefter red jag Laura. Idag var hon pigg igen. Tog det ändå lugnt och skrittade ut i slutet av ridpasset. Välbehövligt. 

Åkte sedan hem och dog i soffan. Sedan har jag legat där hela kvällen. Men har ont i sidan, svårt att andas ibland så jag känner att jag får lov att slappa. Min kropp behövde de även fast jag har abstinens nu och vill åka till stallet. Klockan är ju "bara" 23.08! 

Ska upp tidigt i morgon och åka till stallet innan skolan. Tänkte kolla när personalen hoppar för Arnold. Alltid roligt. 
I morgon börjar jag 12.15 och slutar 13.45. Ganska så skönt! Sen stallet igen för att rida min ängel Laura. 





Duktig




Mördarpass igår/Mördarpass idag.

Tiden bara rinner iväg. Vart tar tiden vägen? Känns som det var igår det var julafton. Nu är det endast 5 veckor kvar! 

Igår, fredag, började jag äntligen träna igen. Tränade betydligt mer förut men fortfarande inte så mycket som jag skulle behöva. Alltså min kropp fysiskt. Så åkte in till Factor gym igår och körde ett pass. Riktigt skönt. Hade träningsvärk i rygg och baksida lår idag kan man säga. Då känns det att man har tränat iaf. Blir mer av detta nu igen. Efter ca 1 år uppehåll av "riktig" träning om man inte räknar med idrotten och alla timmar i sadeln såklart! 
Efter mördarpasset så red jag såklart mina fina hästar! 

I dag red jag ett mördarpass för Marianne Esseen. Herre Gud så jobbigt det va. Men så roligt! Var ett ag sedan jag tränade riktig dressyr för en superbra tränare! Nyttigt! Men var bra trött kan man säga. Så i morgon har jag nog träningsvärk i mage och ben utöver träningsvärk från igår. Då vet man att man lever!

Red Mick innan träningen. Han var superfin. Laura fick vila då hon var lite hängig igår. Men i morgon ska jag försöka rida ut henne. 

Nej nu måste jag sova. Ska upp tidigt i morgon! 





Ballinaclogh Laura




Fredag

Igår slutade jag 09.30 vilket var riktigt skönt. Åkte runt lite med mamma sen hem och sova 2 timmar innan vi åkte till stallet. 

Nu är det dags för att träna. Åker in t Västerås och gör det. Sedan blir det trimm på mina hästar! 




Globen horse show 2013

Tiden går verkligen fort. Känns som de var igår jag var i Stockholm och gick på denna show. Men det är snart hela 365 dagar sen.

I år ska jag åka dit med Stora Ekeby. Jag och Bella får kampas ihop. Ska bli riktigt roligt. Vi åker buss från stallet 07.00 och beräknas vara hemma runt 24.00. En hel dag i Globen helt enkelt. Vi har biljetter till hela söndagen och det är bara att hoppas på att de finns mycket shopping kvar!

Alla andra år har jag och mamma åkt dit. Men tyvärr åker jag inte med mamma i år. Det är samma program år ut och år in. Vi kan det utantill vid dethär laget. Så vi åker till Göteborg och Falsterbo 2014 istället. 

Jag bestämde mig att åka med till Globen i år för att det ändå är mysigt och det är alltid roligt att göra något med klubben och Bella. 




Horses Are Freedom




Bang



Kommer ett Bang inlägg så fort jag fått i mig sömn och inte är dödstrött! 

För trött

Hejsan! 
 
Igår var jag bara för trött. Hann inte blogga och orkade faktiskt inte. Var helt död hela skoldagen och direkt efter skolan åkte jag på hoppträning. Kom hem 22.17 igår kväll och var så trött att jag nästan ramlade ihop. Gick och la mig på en gång!
 
Hoppträningen på Laura gick superbra igår. Hon var himla fin och så roligt att träna för Lotta igen. Hon är ju bara så bra! Nej, inget negativt går att säga om Laura under gårdagens träning. 
Longerade Mick länge. Han hade energi så det räckte och blev över, han lyssnade riktigt bra mot slutet. 
 
Idag vilar Laura och Mick rids. Innan dess ska jag gå i skolan. Inte en så viktig detalj i mitt liv just nu ;) Mamma och jag ska även hinna med Glada Hästen!
 
 
 

Veckoplanering

Det var ett tag sedan jag gjorde en veckoplanering. Jag gör en i mitt huvud varje vecka. Jag har bara inte hunnit få ner den i text de senaste veckorna. Förutom skola hela denna vecka så händer nästan inget annat än mina fina hästar!

Måndag- Laura trimmas. Mick vilar. Klinic?
Tisdag- Hoppträning Laura. Mick skrittas.
Onsdag- Laura skrittas. Mick rids.
Torsdag- Laura joggas. Mick trimmas.
Fredag- Laura trimmas. Mick rids lösgörande.
Lördag- Laura uteritt. Mick tävling!
Söndag- Laura rids ut sedan inne. Mick vilar. 

Såhär ser min vecka ut just nu! Uteritter för Laura kan komma att ändras beroende på hur vädret är. Men någon dag ska den bli av! 
På torsdag rider jag även lektion som vanligt om jag inte åker på Johan Plate föreläsningen.





Måndag

Godmorgon!

Idag är det måndag igen. Skola från 12.00 idag. 
Jag åker direkt från skolan till stallet. Ska rida min prinsessa ordentligt idag då det är hoppträning i morgon för bästa Lotta Björe! Var ett tag sen jag tränade för henne nu pga min skada. Men nu så! 

Om jag hinner ska jag försöka gå på en klinik som Kati och Michan håller i. Men Laura går först! 
Mick får vila idag eftersom han gått mycket i helgen. 


Talang till topp 2013-2014

Som jag nämnde tidigare så har jag alltså blivit uttagen till Talangsatsningen 2013-2014. 

Förra lördagen alltså den 26 oktober började allt. Jag var och red på uttagning till Talang till topp. Där fick jag även göra en intervju och redogöra mina mål och massa annat inom min ridning.
Det är endast 12 ungdomar mellan 15 och 25år som blir utvalda till denna otroliga chans där det kommer få träningar för erkända tränare en massa teori, föreläsningar och andra utvecklande saker. Som jag sa tidigare kommer detta att pågå 2013-2014 på Strömsholm. 

I fredags fick jag reda på att jag blivit uttagen! Vilken chans! Jag kan inte riktigt förstå att jag är en av de 12 som kom med. Känns otroligt roligt! Då är jag ett steg närmare mitt mål! Är verkligen otroligt glad och peppad. Ska gå in allt i detta och käpa så de ryker om mig! Nu kör vi!

Mer än detta vet jag inte just nu. På torsdag ska mer info komma och då kommer de även skriva ut alla de 12 som kommit med! 

Jag och Laura här kommer vi!










Home Sweet Home

Nu är jag hemma igen. Skönt med vila men ändå tråkigt att vara hemma! Fick väldigt fina nya vänner denna helg. Så kul! Klickade riktigt med en person! 

Direkt när vi slutade hämtade mamma mig och vi åkte till Hööks. Var tänkt att jag skulle köpa sporrar men de jag ville ha fanns inte. Blev istället ett nytt fleece till lille Micken och ett ridregntäcke. Riktigt bra i detta regnrusk! 

Därefter åkte vi till stallet. Min älskade plutt Laura gnägga när jag kom. Åh min pärla. Saknar henne på bara 3 dagar!! Blev ingen ridning på henne idag då hon såg trött ut i blicken. Hon var även blöt i pannluggen och ansiktet av allt regn. Hon fick alltså vila idag med. Men det går ingen nöd på henne. Ganska bra att hon får vila idag! 




Godmorgon

Inatt har jag sovit betydligt bättre. Så skönt! Men vaknade inte av alarmet med öronpropparna i. Så blev något sen. Men stresscyklade då han jag! Frukosten är äten och nu väntar jag på att få träääääna. Mer taggad idag!

Vi slutar kl 16.00 idag. Efter det ska jag rida Laura. Där efter blir det betydligt mer bloggning!

Ha det bra så länge! 




Första ridpasset

Nu är första ridpasset gjort. Gick sisådär. Kunde ha ridit bättre i början. Men sista rundan gick iaf bra. Man kan inte alltid rida på topp. Får träna vidare! 




Talang till topp!

Åh herre Gud! Jag kom med i talangsatsningen. Så himla roligt! Mer om det kommer sen. Ska skriva allt. Gaaaalet glad! 





Godmorgon

Idag har jag mycket på schemat. Jag ska packa klart, rida båda mina busar, duscha och ska även försöka hinna kläma in en power nap. Sedan vid 16 tiden så åker jag till Strömsholm. Ska bli spännande! 
 
Blir antagligen galoppbommar på Mick idag och Laura ska ridas ut. När Laura får hoppa eller springa riktigt fort på en uteritt då är hon som allra lyckligast min lilla älskade ponny.
Ska även försöka hinna med och putsa allt idag. Ser mycket prydligare ut om man har välputsade saker! Sedan ska jag inte påstå att jag är ett fan av att putsa, haha ;)
 
Nu ska jag titta lite på en film så jag kommer igång ordentliget och sedan ska jag sparka igång min dag. Bloggningen denna helg kommer tyvärr få lida! Men ska försöka blogga så snart jag får en ledig tid! 
 
 

Animo

Wow vilket märke Animo är. Snygga, välgjorda, hållbara och sköna plagg. De kommer alltid med nya roliga designer och du blir aldrig besviken av ett köp från detta underbara märke. Mitt absoluta favorit plagg från Animo måste ända vara deras byxor. Gripping var den bästa idén inom ridsporten på länge och så snygga de är. Vill inte rida med några andra ridbyxor längre. 
 
Priset har dock ökat i och med att det har blivit mer "känt". Det är inte lite heller. Kan tycka att 1979kr är att överdriva för ett schabrak- även fast det är otroligt snyggt! Så där har de nog tagit sig vatten över huvudet. Men annars finns det inget att klaga på. Mumma säger jag bara! 
 
Några av mina favorit saker från Animo! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0