Ländtäcke

Så här års behövs ett skritt- ländtäcke. Jag tycker personligen att skrittäcken ligger betydligt bättre på hästen och de kan röra sig friare än vad de kan i ett ländtäcke. Men smaken är som baken. 
 
På vinterhalvårets kallaste dagar brukar jag ha mitt skrittäcke under ett fleece. Fleccen tar jag sedan av när jag börjar rida ordentliget men låter det smidiga skrittäcket sitta kvar. 
 
Mitt favorit skrittäcke är från Hööks och det används flitigt. Varje dag för att vara exakt. Lagom tjockt och himla mysigt och snyggt. Har ett i ponny och ett i häst. Men använder full på båda mina busar just nu. 
Jag kan starkt rekommendera Hööks skrittäcke!



 

True

 
 
 

Sovit/Stallet.

 Idag har jag sovit nästan hela dagen. Behövdes nog eftersom jag var trött när jag vaknade vid 15.00. Har ridit lektion nu på kvällen och även Laura. Hon var såå himla fin idag, galet! Mick fick vila eftersom han har gått hårt och ska gå hårt i helgen. 
 
Nu ska jag kolla klart på "i huvudet på Gunde Svan". Himla bra och inspererande program. Sedan ska jag packa färdigt allt. Så taggad till helgen! 
 
 

Samshield

4 Samshield favoriter...
 
1. 
 
 
2.
 
3. 
 
4. 
 
 
 

En sådan där bra dag

Hej alla glada! 
Idag har varit en sådan där super bra dag. Har känt mig glad och possitiv till allt. Riktigt skönt. På morgonen var jag som sagt på Arosfortet och det var roligt. Mindre bra mår nu min rygg, mina axlar och min nacke. Soho!  
 
Efter det åkte jag ner på stan och fick med mig en hel del fina saker hem! Det jag gillade mest var min grymt snygga väska jag köpte. Döö snygg. Vill ha med mig den överallt!
 
 
 
 
 Vid 17.30 åkte jag och mami till stallet. Jag började med att rida Micken. Galopperade över bommar. Min nya favorit övning by the way. Så himla lätt att få in en bra känsla. Jag började med 7 normala galoppsprång sedan 8 och 9. Han var såå himla fin så jag blev helt mållös. Det börjar kännas som vi är ett team nu. Riktigt roligt! 
Laura var lite crazy, haha! Nej hon var fin bara glad efter 2 dagars vila. Red mest serpentiner, volter och lösgörande övningar på henne. 
 
Nu ska jag strax sova efter en super dag! 
 
 
 
 

Arosfortet

Idag är det dags för Arosfortet med alla ambassadörer. Har vart där miljarder gånger men nu var det ett tag sist. Hoppas att de gjort om mycket sen sist. Sedan blir de stan med Bella ett tag för att sedan åka till stallet. 

Laura ska ridas ett litet lugnt pass idag och Mick får gå över galoppbommar. Känns bra inför hoppträningen i morgon. 




Uteritt

Idag står det uteritt på schemat. Kanske inte kommer bli den mysigaste med tanke på hur mycket det blåser. Men vad gör man inte för sina hästar för att de ska få se annat än bara ridhusväggar. 

Laura får vila och bara ta de lugnt. Hon kommer även vila lörd och sönd då jag ska till Strömsholm med Mick. Hon behöver lite vila nu efter hårt arbete. 




Min önskelista just nu!

1. Vanilj/bruna Animo från charlies.nu. Så snygga 

2. Även dessa Animo är från charlies.nu.

3. Sedan detta från Tophorse som jag visade tidigare.

4. Detta från samma ställe som jag oxå visat tidigare.

5. Dessa Prestige skydd. Otroligt snygga och lätta att sköta. 


6. Denna magplatta från Prestige skulle inte sitta helt fel. 


7. Tröja från Animo. Finns att köpa på charlies.nu.

8. Spooks fleecetröja. Finns hos Sharpman. 

9. Detta otroligt fina Click- it pannband från Perfect Sit of Sweden.



10. Sist men inte minst ett träns från Perfect Sit of Sweden. Har ett träns idag utan käkrem och tycker de är otroligt snyggt. Ett till skulle inte sitta fel. 



Något att tänka på.

Hittade denna bild på moajonsson.blogg.se. Riktigt bra bild!
 
 

Tophorse

Åh jag vill ha allt från Tophorse hemsida. Allt är så himla snyggt. Men dessa är mina favoriter som står på min önskelista i jul! 






Skillnad




Skillnaden är ganska otrolig. 1 år mellan dessa två bilder. Och nu har det gått 6 månader till och hon är ännu finare. Vart ska det sluta! 



Fullt upp hel dagarna.

Äntligen lov- för två dagar sen- får jag väl lov att säga. Så välbehövligt och skönt. Höstlovet kunde inte startat på ett bättre sätt än träning på min älskade Laura för Arnold Assarsson. Riktigt roligt var det. 

Idag söndag har jag tävlat Laura. Åkte iväg och hoppade en liten bana för att se hur hon skulle bete sig efter olyckan. Som jag trodde brydde hon sig inte alls. Lika cool som vanligt. Fick skit pet, men hon var trött sen träningen igår så måste ändå känna mig hyfsat nöjd med rundan. Nya tag! 
Hem och sov, var så himla trött. Efter det tillbaka till stallet och red ett mördarpass på Mick. Välbehövligt. Spännande saker med Mick händer denna vecka så han måste vara på topp. 

För övrigt går allt redan i ett. Men i morgon ska jag ta en härlig sovmorgon. 




Byta plats på stigläderna.

Har ni någon gång tänkt på hur mycket erat läder töjer sig när ni putsar och drar i det? Brukar ni checka av eran utrustning så att ingenting har töjt sig mycket utan att ni upptäck det? Sidostyckena kanske måste höjas upp ett eller två hål efter ett tag. Du kanske till och med måste göra några extrahål på din bröstan efter ett tag.

 Men har ni någon gång tänkt på hur mycket erat vänstra stigläder töjer sig? Det har jag. Många tänker inte på det utan fortsätter att rida på med "lika långa" läder. Nästan varje dag dras ditt vänstra stigläder ut sig lite. Efter ett tag kommer er häst bli sne och oliksidig. 
Så ta för vana att byta plats på stigläderna ungefär varannan månad. På det viset håller de sig lika och din häst mår oxå bättre.

Ett supertips som jag fick som mindre. Efter det är detta en vana för mig. Så gör samma sak ni! 




Soft' Up Pro

När jag ramlade av så fick mina älskade Free Junp stigbyglar en knäck. De gick inte längre att rida i. Åkte in till Glada Hästen med mina stigbyglar och de sa att de kunde laga mina men de visste inte hur länge de skulle hålla. Men eftersom jag tyckte om mina helbruna himla mycket så valde jag lagning. 

Idag när jag satt upp innan träningen för Arnold Assarsson så kände jag hur ostabilt det var. Stigbyglar hade alltså gett upp hoppet om livet. Jag fick rida lektionen med en trasig stigbyglar. Men det gick. Och väldigt bra för den delen. 
Jag kan inte fortsätta rida med en trasig stigbygel. Det skulle göra att mina hästar blir oliksidig. Så jag och mamma åkte in till "gladan" för att förnya mina älskade kompisar. 
500kr rabatt får man på de nya om man lämnar in de gamla. Det är riktigt bra tycker jag. 

Provade rida i de nya idag, oj vilken skillnad. Jag som inte trodde att de fanns bättre stigbyglar än mina Free Jump. Där hade jag fel för Soft' Up pro var så mycket skönare kan jag säga. 

+ med stigbyglarna

• Den breda delen där foten ligger. 
• Piggarna på sulan. Gör det omöjligt att tappa dem. 
• Svikten är bättre. 
• Stödet är bättre. 
• De är rättvinklade och du slipper jobbiga knäskador. 
• De är lätta att göra rent. 
• Snygga 

- med stigbyglarna

• Grundfärgen finns endast i svart. 
• Priset. 

Är så nöjd med mina nya Soft' Up pro!








Sneak peak på mina nya.






Samshield

Igår var jag som sagt och hämtade ut min älskade Samshield hjälmEfter min dykning så var det inte mycket kvar av min hjläm. Den var mos i. Jag hade inte direkt lust att sätta på mig den skadade hjälmen någon mer gång. Jag åkte med än gång in till Glada Hästen för att köpa en ny. Då berättade de om Samshileds nya otroligt bra idé. Nu kan man nämligen lämna in sin gamla hjälm och de byter ut det i hjälmen. Detta fungerar bara att göra om hjälmens utsida klarade sig utan märken och sådant. 
 
Denna idé är den bästa inom hjälmfronten för tillfälligt. Gud så bra. Nu slipper man alltså köpa en ny när man ramlar av olyckligt. Detta gör att jag föralltid kommer ha deras hjälm. 
 
När jag hämtade den så kollade jag direkt så att de i var bytt. Och det var det. Hjälmen var även superren. Vilken service! 
 
Stor hiss från Samshields sida. Tummen upp!! 
 


 

Bra dag, mindre bra dag!

Började dagen med att missa bussen. Men det gjorde inte så mycket då nästa var tidig. Hade hjärt och lungräddning på idrotten. Var intressant och är riktigt bra att kunna. 

Där efter satte jag mig och pluggade den tragiska matten. Dö... Matte... Dö.!
För i morgon har vi prov soho. Hela kvällen har jag även spenderat med matteboken upp i nyllet. Jippi. 

Men innan jag kom hem hade jag även engelska muntligt seminarium vilket gick super bra. Gick sedan en stund på stan. Där efter hämtade jag ut min älskade samshield hjälm. Jag ska berätta om hur allt gick till i ett inlägg snart. Roligt och suveränt att veta. 

Innan matteboken fick min fulla uppmärksamhet åkte jag såklart och red mina älsklingar. Laura hoppade lite smått idag. Men dock som en Gud. Love Laura! Mick var oxå suuuuuper fin idag. 

Nej nu ska jag säga godnatt till denna galet bra dag med sina sämre stunder. 




Tro på dig själv är det viktigaste!!







Fullspäckad dag med klippning

Idag jag de egentligen inte hänt så mycket. Men det tog sjukt lång tid i stallet idag. Helt galet. Klippte Laura hon var så duktig. Lite Laura bitchig vid benen vilket resulterade i sparkar. Lick-it godiset hämtades och jag måste säga att de är bra skit dedär!
Sedan red jag min ängel och hon var lite för pigg idag. Men det är ju inte direkt konstigt, haha. 

Mamma gick med Mick eftersom han ska vila dagen efter vattenband.

När vi sedan kom hem mitt i natten så började jag med läxan i engelska som är till i morgon. Vi fick den igår och de va svin svåra ord. Höll på med den länge. Nu äntligen ligger jag i sängen. Måste verkligen få sova ordentligt i natt då det var extremt svårt att komma upp i morse!






Tackar

Vad gör de som inte rider? Vad hittar de på alla dagar i veckan efter skolan,  innan skolan? 

Jag har ingen aning. Jag skulle få så mycket dötid så jag vet inte vad. Mina hästar är min livsstil och jag är så van med att- gå upp, åka till skolan, åka till stallet, hem och sova. Hinner inte med någonting annat. Jag försöker självklart att träffa mina underbara vänner så fort jag kan men det händer tyvärr inte så ofta. Det är de ända som är synd med denna livsstil. Man hamnar lätt i sin lilla bubbla med hästarna.
För de mesta är de skönt men när verkligheten kommer ikapp så förstår man hur mycket tid hästarna tar. 

Om jag inte red så skulle jag antagligen spela fotboll just nu och de resterade vakna timmarna skulle jag spendera framför datorn och med kompisar. Skolan hade nog fått ännu mer tid då också. 

Fast vilket tråkigt liv det skulle bli utan mina bästa vänner. Mina hästar kommer alltid vara nummer 1. Jag har valt den livsstilen och kommer alltid älska den. Jag skulle få abstinens utan hästarna. Så än en gång är det tur att ödet förde mig hit jag är idag. 

Hästar är ingen hobby utan en livsstil. 

This girl...

Or this girl... 

Den längst ner alla gånger;) även fast de är extremt kul att klä upp sig och göra någonting annat ibland!



Älskade vardag

Rutiner är någonting som alltid är skönt att ha. När man kommer hem från en semester så är de faktiskt ganska skönt. Fast det bästa måste ändå vara att bryta mönstret genom att åka bort. 


Idag var vi iväg till equirehab med mina änglar. De bästa jag har! Det gick hur bra som helst och åkte hem med ett leende på läpparna med två super frächa hästar där bak i bussen. Då är man lycklig hästägare. Mick är en riktig favorit där bort. Riktigt roligt att veta. De ska jag alltid ha i baktanken när vi har motgångar! 

Så i morgon får Mick vila. Han kommer nog ha rejält med träningsvärk efter vattenbandet. Laura rida lite försiktigt. Om allt går som de ska hoppar jag förhoppningsvis en LC i Örebro på henne på söndag. En komma igång klass för oss blir det då! Känns super!






8 jag saknar/ jag älskar

• Jag saknar att krypa ner bredvid någon i sängen och mysa.

• Jag saknar att "småbråka" med någon nästan varje dag.

• jag saknar att skratta så mycket att jag nästan dör.

• Jag saknar att alltid ha någon vid min sida. 

• Jag saknar att känna lyckan när jag hoppr Laura. 

• Jag saknar att trimma min Laura varje dag. 

• Jag saknar några personer väldigt mycket just nu. 

• Jag saknar att bara vara där jag var och slapp tänka jag saknar. 

• Jag älskar verkligen mitt liv. 

• Jag älskar verkligen min familj. Kunde inte haft en bättre.

• Jag älskar mina hästar otroligt mycket. 

• Jag älskar mina underbara vänner. 

• Jag älskar känslan utomlands.

• Jag älskar min säng.

• Jag älskar känslan när lovet äntligen är där. 

• Jag älskar alla mina djur.



På svenska mark igen.

Nu är vi hemma, äntligen! Än av de sämre flygturer tyvärr. Inte pga turbulens osv utan luftkonditionering hade pajat. Galet varmt. Men hem kom vi!

 Nu ska jag förbi mina älskade hästar. Måste pussa de så mycket nu. Mina älsklingar! 




Sneak peak

Här kommer en smygtitt på ett av de otroligt fina armbanden jag köpte här! Helt galet. Kär i dem!!


Idag har vi vart ute hela dagen. Åkt bland bergen och besökt ställen på mallis där vi inte vart förut. Så himla mysigt. Hit ska jag flytta när jag blir stor! 










Älskar mallis så otroligt mycket. Jag har vuxit upp på denna ö. Vart här förta gången när jag inte ens kunde gå och älskar ön än!! 

Nu

Just nu! Riktigt varmt fortfarande. Varmt i klänning. Så härligt! Fick även sms av Kati nu och allt har gått fint där hemma med mina älskade hästar! Det hade gått bra att rida oxå! 




Vilar upp mig

Åh så skönt det är här. Finns inget med att säga. Jens är en höjdare på att laga mat och de är varmt! Snart när de av mot en glassbar. Toppen här helt enkelt! 





Äntligen framme. Älskade mallis!

Åh jag älskar verkligen detta stället. Känner exakt samma sak alla gånger jag kommit ner hit! Så mysigt. Nu är det 20 grader och kl är 01.56, ganska så skönt! Helt klart värt att ta några dagar ledigt från hästarna för dethär! Love it!

Nu ska jag dricka upp min cola och sedan sova. Det är en dag imorgon att se fram emot. 




Check

Packat- check 
Fixat mig- check
Ridit- check 

Nu är det inte mycket kvar att göra innan vi lyfter. Ska bli riktigt skönt med en trip till mallis igen. Det var ett tag sen nu! Jag är redo för 30 grader! 

Under dessa dagar ska snälla Johanna ta hand om mina hästar och såklart syrrans. Kati rider Mick och Laura vilar. Kan inte bli bättre. De är under bra händer! 





Idag drar vi!

Idag är det dags för att åka till mallis för lite semester! Så skönt, 27 grader där nere. 

Men innan vi far så ska jag rida mina busar och ta några skutt på Laura. Så mys. 
Packa måste jag göra efter stallet. Herregud hur ska jag hinna med allt? Haha alltid jag!




Feeling awesome

Jag mår himla bra just nu alltså. Ont lite här och var fortfarande men de får man räkn med som ryttare! Ridningen går bra, jag åker till mallis på fredag och snart är det lov. Bättre än så kan det nästan inte bli!

Massor av roliga saker väntar på lovet och veckan efter det är de tävling på Mick. Äntligen! Känner mig redo att starta redan nu. Han är fin nu, riktigt fin! 

Idag blir de skola till 12.40 och sedan är det equirehab som gäller för mina fina hästar. Bra dag!





Lite nya saker

Tänkte visa lite nya och äldre saker som jag inte hunnit visa! 






Älskade animo



Micks nya stalltäcke. Bättre bilder på det kommer! 

Blinkers, dyon

Idag provade jag rida med mina nyinköpta blinkers. Och jag säger bara wow. Trodde absolut inte att det skulle vara en sån märkbar skillnad. Men herre Gud! Hade kunnat hoppa 160cm idag om mitt huvud bara tillät. Så bra var dessa små läderbitarna. Rekommenderar dessa starkt! 







Red

Försökte mig på att rida mina hästar idag. Och tur var väl det. Jädrar va bra det gick! Laura är pigg och glad, nästan lite för glad! 
Mick skuttade jag lite idag. Började med 2 galoppbommar med 24 meter imellan- 7 normala språng. Efter några klockrena  gånger i varje varv så red jag små titthinder med 24m imellan och det blir 6 normala språng! Är så nöjd över dagen. Mick lyssnade på mig suveränt och jag red bra vilket resulterade till perfekta språng mellan hinder och bommar. Känns skönt! 

Tagga hoppträning på torsdag!

Sedan blev de en del läxa som måste göras. Inte fullt lika kul! Speciellt inte när jag missat mycket. Men nu är de mesta påbörjat och snart klart. Nu kallar sängen på mig! 




It was short. It was sweet. We tried.




Det bästa som jag har. ❤️



Det Går Bra Nu

Precis som rubriken lyder, det går bra nu! Ja idag fick jag super ont i ryggen igen så jag knappt kunde andas. Red därför inte nu på kvällen. Så istället tog jag en mysig runda med Mick till fots. Trodde jag ja! Han blev rädd för en stol och hoppade på min fot. Vart har jag inte ont nu då? vänster lilltå kanske för höger är det inte! Haha ja vad ska man säga. Ganska tragiskt! 
 
Men snart kommer turen igen, hoppas jag!
 
 

I need your love, I need your time






Tänk om...

• ...Frida inte hade tvingat mig att börja rida den där dagen för 10 år sedan på gungan. Då hade jag inte känt Sandra.
• ...Porsche inte hade kommit till stallet. Då hade jag inte haft min bästa Bella och inte heller min älskade Laura.
• ...jag inte tvingat med Bella den där dagen på gymnasiemässan till Widénska. Då hade vi inte vart så här bra kompisar.
• ...Jag inte hade kommit i samma klass som Elin Pelin i högstadiet. Då hade inte jag haft en sån otroligt bra vän just nu.
• ...Jag hade fortsatt spela fotboll då hade jag inte haft de kompisar jag har idag. Jag hade inte haft mina bästa hästar och inte heller samma liv.
 
 
Men tänk om inte om fanns... då skulle jag aldrig kunna tänka såhär. 
 

Livet är bra lustigt. Alla beslut jag tagit allt jag gjort har alltid haft en mening, allt har en mening. 

Jag är lycklig över allt som hänt och alla beslut som jag gjort. Det har lett mig hela vägen dit jag är idag. 
 
 

Bästavän

I morgon får jag träffa min saknade vän igen! Äntligen ❤️




5år 4månader och 29dagar.

Så länge sen var det du lämnade mig nu min fina vän. Du var min bästa vän och kommer alltid vara det i mitt hjärta. Fina Porsche en dag möts vi igen.❤️




Mia hästar

Mycket spännande som händer denna höst för mig och min nya kuse. Blir spännande. Ska bli roligt när jag kan skriva ut allt här i min blogg men det dröjer ett litet tag. 

För övrigt mår jag inte bra än. Blir bättre en dag- sedan ett bakslag dagen efter. Men det är som det är. 
Har ridit lite iaf. Gick super på Mick men fick sedan ont. 

Idag var vi även till equirehab. Dags för Mick att gå på vattenband. Det var en rolig upplevelse det. Tog ca 45 min för Görgen att få på min lilla rackare. MSN de gick. Nu är han nog rejält trött i huvudet lillen. Laura var även mycket bättre! Så himla skönt!! Den lyckan är obeskrivlig. Hon skrittas och travas nu varannan dag och på torsdag ska vi tillbaka igen. Min ängel. Snart så!

Sedan vill jag bara avsluta med att gratta Sandra Eriksson till ridskolemästare i dressyr. Du är så värdig vinnare fina du. Så driven och vill. Stort grattis ❤️




Bara på bildhumör














Detta säger de mesta






Fortfarande inte bra

Hejsan svejsan! Mår fortfarande inte helt bra. Igår mådde jag sämre igen men idag är det lite bättre! Fortfarande så trött och svårt att konsentrera mig! Rider fortfarande inte och sover för det mesta. Kuligt! 

Men snart så!






Hv polo

Min nya älskade hv polo vinterjacka. Så himla skön, varm och mysig. Denna fast i blå är min bästa vän just nu!




Inte som jag tänkt

Jag känner att bloggandet just nu absolut inte är på topp. Men vad ska jag skriva om när jag bara ligger hemma och sover? Det finns ingnting roligt att berätta just nu. På min blogg ska jag skriva om mina prestationen, framgångar, motgångar och om allt roligt som händer i mitt liv. Men det går inte att förmedla hemma i soffan. Det är därför det är lite segt på den fronten just nu. Jag kommer för tillfälligt inte på något dunder inlägg heller då det inte är så skönt att skriva eller tänka heller för den delen. Men det är på bättringsvägen. 
 
Nu är jag endast trött och mör i kroppen. Hjärnan bultar till lite då och då annars mår jag bra. När jag sovit en stund så mår jag som bäst och då pratar jag nog hål i huvudet på min stackars mor. Men det får hon leva med. Undrar hur länge det tar innan tröttheten försvinner? För den är lite jobbig just nu. Jag Vill Rida Nuuuu! 
 

 

Så ja

Igår var vi som sagt iväg med mina fina hästar. Laura var svullen i bogen ifrån smälleni söndags. Det förklarar saken. Förstod det nästan! Någon vecka vila och lite strålning så blir hon bra! Mick var superfin och det är bara lite finslipning som behövs. För övrigt tyckte hon att Laura var såå himla fin i kroppen och att Mick var på god väg. Roligt! 
 
Innan det åkte vi till Glada Hästen där köpte jag ett par bruna bakskydd till Laura som jag kan använda till mina Verdus skydd! Kommer bli snyggt. Köpte även en vinterjacka att rida i som var välbehövlig! Perfekt jacka!
Efter det var jag helt slut och orkade inte göra någoning. 
 
Idag har jag kollar på Vamparie Diaries (ÄNTLIGEN) och Glee sen sovit resten. Orkar inte så mycket mer än... Blää! Så i morgon blir det ingen dressyr för mig jag varken får eller kan. :(
 
 
 
 
 

Variation

Åkte med mamma in nu på morgonen och är i huset vi har på stan idag istället. Kändes så tråkigt att ligga på majis hela tiden. Vid 12.00 kommer mamma och hämtar mig och då ska vi till gladan och köpa hjälm, stigbyglar och bett. Hoppas de har allt inne på lager som jag vill ha! Annars blir det jobbigt!! 

Nej nu ska jag sova lite till så att jag orkar med denna dag!




blir galen

Åh jag blir galen av att inte röra på mig. Jag brukar hålla igång exakt hela dagen och nu gör jag ingenting. Känns skumt. Inte vart i stallet på hela veckan. Jag får inte = bläää! Visst jag mår inte prima. Men nu när jag mår bättre vill jag till mina hästar och hoppa upp på ryggen igen. Trivs inte här hemma i soffan 24 timmar om dygnet. Nej nu skoja jag. Spenderar 12 av de 24 timmarna i sängen, jippie. 
 
Men i morgon ska jag få se mina hästar och få andas frisk luft. Känner mig tillräckligt bra för att följa med i morgon. Hoppas det håller i sig bara. De säger att det blir bättre, sedan sämre o.s.v! Men hoppas på att jag är ett enstaka fall och att jag läker ovanligt fort. Är även otroligt taggad på att köpa mina nya saker nu oxå med tanke på att planen är dressyr tävling på lördag. Hoppa får jag tyvärr inte göra på ett tag varken för mamma, Lotta eller läkaren så det är bara att lyda. Lika bra det! Så blir dressyrryttare ett tag nu framöver! Vi får se vad mina hopphästar tycker om det. Haha de kommer undra varför de ska gå innanför dessa staket och inte får hoppa över de! 
 
Det börjar till och med flyta på nu när jag skriver. Kan redan tänka och läsa lite bättre. Blir inte lika snurrig! 
 
 

bättre

Idag mår jag betydligt bättre. Fortfarande inte bra men nu är det endast huvudet som värker. Det känns himla bra. Så jag kan nog följa med i morgon när vi ska kolla upp min fina ängel! Hoppas det inte är något med henne! Jag måste ju även skaffa ny hjälm och nya stigbylar, kanske kan göra det i morgon. Vi får se hur det blir med den saken för jag kanske är helt slut efter att ha varit iväg med min Laura. 
 
Idag spenderas dagen som vanligt i sängen och på soffan. Mer orkar jag inte för tillfälligt. Men som sagt så skönt att jag mår bättre! 
 
 
 

RSS 2.0