Utvärdering tävlingsplats: Årsta-Runsten

Något sent kommer nu utvärderingen från meetinget på Årsta-Runsten.
 
Framridning- Framridningen var på en av deras stora fina gräsbanor. Det var stort fint och toppen underlag. Varken halt eller för torrt. Helt enkelt super
 
Framhoppning- På samma otroligt stora gräsbana som framridningen. Men det var så klart avdelat. fanns två delar att hoppa fram på. Super bra tycker jag då man hade många möjligheter att välja. fanns även en sand ridbana som man fick hoppa fram på och även rida sina hästar på kvällen. Det var toppen. Inte rörigt. Allmänt bra!
 
Tävlingsbanan- Super stor och fin gräsbana. Bra banbyggnad med fina hinder. Snabb banpersonal.
 
Läktare- Bra läktare. Man kunde sitta runt hela banan och vi hade med stolar och vi såg ALLT! 
 
Cafeteria- Kunde vart bättre eftersom det var meeting. Men hade det vart vanlig tävling hade jag vart nöjd. Men nu halvdant. Men fanns mycket glass som var pluss ;)
 
Funktionärer- Jag tyckte de va allmänt trevliga ute. Men tyvärr var de som jobbade i sekritariatet något otrevliga. Kanske berodde det på långa dagar? Men ett leede kan man ändå lägga fram! 
 
Priser- Det var bra priser. Såg inte så mycket av vad de var. Men godkänt av det jag såg.
 
Övrigt/sammanfattning- Absolut en super anläggning. Bra tävling. Antagligen därför de får anordna SM ;). Helt klart bra tävling. Boxarna var väl organiserade och det stod en bit ifrån tävlingbanan så det blev perfa framridning. Det gick oxå riktigt bra att rida på kvällarna då det fanns så många ställen att rida på.
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0